Contacteer ons
Mijn rekening
Menu

Bulk, een populair eco-verantwoordelijk alternatief

22 februari 2023
Milieuverantwoord alternatief

In toenemende mate populair en gebruikt door bedrijven, zijn bulkproducten een nieuwe manier van voedselconsumptie geworden die milieuverantwoord is en gewaardeerd wordt door werknemers. Cashewnoten, allerlei soorten gedroogd fruit en zelfs zaden bieden gezonde, heerlijke snacks die gemakkelijk te eten en het hele jaar door te bewaren zijn. Dit alles zal je werknemers bevallen en hen helpen om geen voedingsmiddelen te kopen die veel suiker, zoetstoffen en vet bevatten. Hier volgt een kort overzicht van bulkhet eco-verantwoorde alternatief dat zeker in de smaak zal vallen.

Een ecologisch verantwoord alternatief. Bulk is een geweldig eco-verantwoord alternatief voor alle verpakte snacks die we kennen.
Bulk, een populair eco-verantwoordelijk alternatief - MyFika

Gedroogd fruit: heerlijke en gezonde snacks

Gedroogd fruit wordt steeds populairder en wordt in veel diëten gebruikt, en terecht! Ze zijn inderdaad een uitstekende gezonde snack, snel te eten en gemakkelijk mee te nemen. Een ideale oplossing om op het werk, 's ochtends of 's middags te eten om in vorm te blijven en te genieten. Paranoten, cashewnoten, walnoten, pinda's en amandelen bieden vele gezondheidsvoordelen, waaronder

 • Vitamine E
 • Vitamine B
 • Iron
 • Eiwit
 • Magnesium
 • Kalium
 • Calcium

De toevoeging van deze vitaminen en mineralen Als je essentiële noten en gedroogd fruit in grote hoeveelheden koopt, krijg je een betere huid, een lager cholesterolgehalte, een lager risico op hartaandoeningen en een beter immuunsysteem.

Het voordeel van het kopen van gedroogd fruit in grote hoeveelheden in bulk beperkt zich niet tot het aanvullen van uw voorraden. Ontdek andere voordelen van deze praktijk, die steeds vaker in bedrijven wordt toegepast:

Je bespaart geld

Door voedsel in bulk te kopen bespaart u geld, vooral voor dure producten zoals noten. Wanneer je grote hoeveelheden van een product koopt, is de eenheidsprijs meestal veel lager dan wanneer je kleinere versies koopt. Als je bij Fika bestelt, heb je toegang tot een hele reeks noten en gedroogde vruchten die passen bij jouw smaak en budget!

Verminder het gebruik van verpakkingen en respecteer het milieu

Voor bulkaankopen zijn ook minder verpakkingen nodig, een zeer actueel thema in Frankrijk. Het is dus tijd om in bulk te gaan kopen om het milieu te respecteren en nieuwe manieren van consumeren aan te bieden. Volgens ShiftYourHabit.com zouden we, als iedereen in bulk zou kopen, elk jaar 1,1 miljoen vrachtwagenritten naar de stortplaats vermijden. Sommige voedselverpakkingen kunnen ook chemische bestanddelen in het voedsel lekken. Fika biedt een verscheidenheid aan voedingsmiddelen in bulk om uw werknemers te voorzien van gezonde, heerlijke, verpakkingsvrije snacks.

Minder permanente reizen

Wekelijkse of zelfs dagelijkse uitstapjes naar de kruidenier kunnen snel vervelend en duur worden. Om dit probleem te verhelpen, koopt u eens in de twee of drie weken voedsel in bulk. Bovendien vermindert het uw ecologische voetafdruk op de planeet. Bij Fika bestelt u uw favoriete snacks in bulk in een paar klikken tegen aantrekkelijke prijzen!

Terug naar de blogpagina

Wat ze over ons zeggen

 • "Als mijn bevoorradingshulp op 18 juni 1815 onze Fika-hapjes had besteld zoals gepland, zou heel Europa vandaag Frans zijn!"
  Napoleon I
  19 juni 1815 (de dag na de Slag bij Waterloo)
 • "Ik heb het Nirvana bereikt. Wat ze je niet vertellen is dat ik op die dag een van Fika's geweldige koude dranken proefde."
  Boeddha
  Onbekende datum van het citaat (maar lang geleden)
 • "Ik heb 1283 doelpunten gemaakt in mijn voetbalcarrière. Als Fika in Brazilië zou leveren, kan ik je vertellen dat ik er nog 1283 zou hebben ingelegd... minstens."
  Edson Arantes do Nascimento, bekend als "Pelè".
  Net nadat hij het 1283e doelpunt van zijn professionele carrière had gemaakt...
 • "De Scandinaviërs gaven ons Fika, zodra ik hun producten aan de toverdrank toevoegde, wist ik dat Rome Gallië nooit zou innemen. "
  Getafix
  265 A.D. - tijdens een discussie met Asterix
 • "Ik denk, daarom ben ik. Ik denk zelfs beter na het eten van een Fika snack".
  René Descartes 
  1617 - Net na het schrijven van het eerste deel van de zin (helaas is de rest van het citaat tot op heden verloren gegaan)

100% natuurlijk, geen additieven, geen toegevoegde suikers of biologische

Glutenvrije, veganistische, lactosevrije alternatieven, enz.

Lokale, fair trade opties

Laten we samen welzijn cultiveren
van uw werknemers!

Ontdek Fika
gebruikerbladaardecrossmenusorteer-bedrag-asc