Workshops over voeding

In een notendop


Omdat we geven om het welzijn van uw werknemers op het werk en thuis, breiden we ons assortiment uit.


Eetgewoonten hebben invloed op de prestaties op het werk. Door je werknemers aan te moedigen om dagelijks gezond en evenwichtig te eten, behoud je hun vitaliteit gedurende de dag, stimuleer je de concentratie, verhoog je de productiviteit en houd je je team gemotiveerd.


Wilt u uw werknemers bewuster maken van gezonde voeding en hun prestaties een boost geven?


We bieden voedingsworkshops met onze voedingsdeskundige die je werknemers concrete, praktische handvatten geven om dagelijks voor hun gezondheid en welzijn te zorgen.


Wil je het eens proberen of een programma op maat opstellen?

Neem contact met ons op voor meer informatie.


Meer info...

Drie thema's

Creativiteit en vitaliteit stimuleren door beter te eten

De belangrijkste principes van het bijgewerkte mediterrane model voor het behoud van een goede gezondheid.

Hoe stel je uitgebalanceerde menu's samen en welke voedingsmiddelen moet je eten om fit en vitaal te blijven?

Motivatie en prestaties op het werk

Voedingskundige chronobiologie: de juiste voeding eten op het juiste moment voor maximale vitaliteit, motivatie en concentratie.

Hoe je maaltijden in balans kunt brengen: ontbijt, lunch, snacks en avondmaaltijden voor een productieve dag en een goede nachtrust.

Combineer "beter eten" en een actieve levensstijl

Tips over :


- Mijn winkelgewoonten

- Mijn kast, koelkast en vriezer

- Hoe ik mijn keuken efficiënt organiseer

tiredness concentration Manage stress Prepare your own meals